Åbn i nyt vindue
Indlæser

4 stk. tandbørstehoveder til Oral-B - Clean Vital Precision

Børstehoveder, der kan bruges med de fleste Braun Oral B el-tandbørster.

Bemærk! Dette er ikke et Procter & Gamble produkt, men et kompatibel alternativ.

Oral B Philips_SoniCare_billige_boerstehoveder

Kun kr. 38,40 pr. pk ved køb af 5.

oral-b_philips_sonicare_tand_børste_hoveder...også på åbne pakker!

Reference: MF-90005
Pris:   DKK 48,00


Bestil nu og vi afsender om 3 timer 35 min. 22 sek.


BEMÆRK! Børstehovederne fungerer ikke optimalt med Braun Oral B Professional Care.

De bedste og billigste hoveder i landet !

Her kan du spare penge uden at gå på kompromis med tandbørstningen.

Med ekstra bløde børstehår skåner du dit tandkød og får en mere effektiv tandbørstning end med en manuel.

Indbygget børsteindikator så du let kan se, hvornår du skal skifte børstehoved.

Det anbefales, at du skifter børstehoved med jævne mellemrum for udskiftning af nedslidte børster og optimal mundhygiejne.

Nyd en blid tandbørstning med en erstatning til originalen

Hvis du dagligt bruger Oral-B Sensitive Clean er der penge at spare for dig, da dette børstehoved er billigt og ideel til dig, der har følsomme tænder samt har en tendens til ømt tandkød. Det er en erstatning som kan give dig ekstra bløde børster giver dine tænder og dit tandkød en blid rensning. Du vil opleve, at du kommer til at nyde din tandbørstning 100 procent mere, fordi denne børstehoved som erstatter Oral-B Sensitive Clean giver dig den blide rensning, som din mund har brug for. Et ekstra plus ved denne erstatning til den originale Oral B Dual Clean er, at den også er effektiv til at fjerne plak. Plak kan give skader på både dine tænder og dit tandkød, og derfor vil en Dual Clean være god til din daglige tandbørstning. Den holder din mund renere og sundere hver dag.

 

Udskiftning af børstehovedet

Når du børster tænder en til to gange om dagen, slider du hver dag på dit børstehoved. Derfor anbefales det af tandlæger, at du skifter dit børstehoved ud hver 3. måned. På den måde sikrer du, at dit børstehoved giver dig den optimale rensning hver gang, du bruger det. Du behøver ikke selv at vurdere udskiftningstidspunkt, for børstehovedet har en indikatorfunktion, der minder dig om, når det er tid til det. Og det gør det dejligt nemt for dig! Køber du flere børstehoveder ad gangen, vil det være hurtigt for dig at skifte dem ud. Smid det slidte børstehoved væk og tag et nyt frem fra skuffen eller skabet på badeværelset. Denne erstatning som svarer til Oral B Dual Clean er det billigste børstehoved, du kan købe og er samtidig den bedste erstatning som du kan få. Et kvalitetsbørstehoved i den lave ende af prisskalaen. Det koster 49 kr. Køber du 5 pakker, betaler du kun for de 4. Gør brug af vores tilbud allerede i dag, så du får et gratis børstehoved med i købet. Vi tilbyder en hurtig levering, så du ikke skal vente længe på at tage dit nye tandbørstehoved, som svarer til det bedste af det bedste på markedet, i brug.

Kompatibelt med Oral-B Precision Clean Sensitive.

Måske du også kan bruge:

Tube-klemmer med sugekop

DKK 10,00

Mere

Tunge-skraber - Få bedre mundhygiejne med MundFrisk Tungerenser

DKK 10,00

Mere

Tandrensnings-serviet - Tandbørstning med én finger - 8 stk.

DKK 19,00

Mere