Om os

Velkommen på MundFrisk.dk – vi er rigtige glade for dit besøg og håber vi kan være til hjælp og give dig en god oplevelse.

Hos Mundfrisk.dk tilbyder vi alt det, som du skal bruge for at pleje din mund, dine tænder og din krop. Mundfrisk startede som en udbyder af forskellige typer af alternative børstehoveder til lavere priser end de originale.

De billige tandbørstehoveder kan du stadig få, men MundFrisk.dk har over kort tid udviklet sig til at være meget mere end bare dette. Med nu over 100.000 kunder senere og et kæmpe udvidet udvalg i alt fra børnetandbørster til protese-lim, kan vi således nu betragte MundFrisk.dk for en storspiller indenfor tand- og mundhygiejne til forbrugere.

Vi arbejder konstant på at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter – derfor holder vi os selvfølgelig opdaterede og dermed vil du hele tiden kunne finde nye, spændende og gode produkter til din tandpleje samt meget mere.

Vi satser på stor diversitet – dette gælder både inden for de produkter, som vi forhandler, men også de producenter, som vi vælger at føre. Derudover har vi vores egen import under navnet MundFrisk, hvor vi fører produkter til tand- og mundpleje til lavpris, men forhandler også et væld af kendte og mindre kendte mærker – alle sammen nogle vi selvfølgelig står helt og holdent inde for.

Vi kan blandt andet tilbyde Danmarks største og mest opdelte sortiment af mellemrumsbørster, et kæmpe udvalg af tandpasta, landets største sortiment af produkter mod tør mund samt et væld af andre spændende og relevante varer – til dig som sætter pris på nem, effektiv og behagelig tandrensning og mundhygiejne! Alt sammen til yderst lave og fair priser.

En af de nye tendenser inden for tandpleje er økologi og bæredygtighed, og dette er en udvikling, som MundFrisk sætter en ære i at støtte og være en del af. Her hos os finder du derfor blandt andet organisk nedbrydelige tandbørsternaturlig tandpasta samt økologisk tandblegning.

Når det kommer til dine tænder og din krop, så er det klart, at du går op i, hvilke produkter du vælger. Dermed har vi hele tiden kvalitet, effektivitet og gennemsigtighed for øje. Derfor har vi valgt at have vores lager i Danmark.

Dette betyder bl.a. også at vi kan tilbyde hurtige levering – vi pakker alle dage til kl. 15.00, og 100% af ordrerne er pakket til forsendelse indenfor 24 timer.

Når du handler på MundFrisk.dk er du altid sikker på at varen overholder alle specifikationer og lovpligtige certifikationer. Derfor er vi netop heller ikke nervøse over at udvide den almindelige lovpligtige returret fra 14 til 60 dage. Du kan læse vores handelsbetingelser HER

MundFrisk.dk er ”kvalitetsstemplet” på en lang række punkter. Vi er for eksempel fuldt ud e-mærket opkoblet direkte med kundevurderinger og forsendelses-tjek, registreret ved fødevarestyrelsen, Pricerunner Partner og så er vi især stolte af den flotte rating på Trustpilot.

Selvom vi har meget lave priser – ofte meget lavere end de andre på markedet – så kræver vi ingen form for tilmelding, abonnementsordning eller andre useriøse bindinger, men vi bliver altid rigtig glade for endnu en anmeldelse på facebook eller Trustpilot.

Vi vil være rigtige glade og ikke mindst stolte, hvis også du vil være kunde hos os. Vi lover vi vil gøre alt for, at du ikke bliver skuffet, men tværtimod forhåbentlig vil komme til at betragte MundFrisk.dk som din foretrukne partner til din mund- og tandpleje.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Vores online-chat på MundFrisk.dk er bemandet mere end halvdelen af døgnet, men du kan også sende en mail eller bruge vores kontakt-formular, så vil vi svare dig hurtigst muligt – som regel indenfor et par timer.
Hvis det haster eller du gerne vil høre vores stemmer kan du også ringe mellem 12.00 – 15.00 på tlf. 70605340

Du ønskes en god dag fra MundFrisk-teamet.

Vi leverer til Danmark, Færøerne, Grønland, Sverige og Tyskland.