Altid lave priser hos Mundfrisk.dk – men bevidst fravalg af prisgaranti

Vores ønske er, at du kan shoppe dine produkter til ekstra gode priser på Mundfrisk.dk, uanset om du skal købe enkelte varer eller et større parti.

Vores klare holdning er, at alle kunder skal behandles ens – og derfor have lige gode forudsætninger for at gøre det gode køb. Vi forsøger altid at sætte priserne så lavt som muligt.

Modsat mange andre webshops har vi imidlertid bevidst valgt at se bort fra løftet om prisgaranti, og det har vi gjort af forskellige grunde, som vi forsøger at uddybe i denne artikel.

Prisgaranti kan være et udtryk for unødigt høje priser

Du har måske allerede fundet en del konkurrerende webshops til Mundfrisk.dk, der tilbyder dig prisgaranti på alle deres varer – en dejlig bonus at få med i købet.

Du bør dog også forholde dig en smule kritisk til konceptet og spørge dig selv, hvordan den pågældende webshop kan tilbyde dig prisgaranti. Tjener forhandleren i virkeligheden allerede for meget på det pågældende produkt? Ingen virksomhed er interesseret i bevidst at tabe penge.

Ofte betaler du unødigt høje priser, hvis du vælger at shoppe hos en virksomhed, der tilbyder prisgaranti, og du ikke vælger at sammenligne de respektive priser – og selv da kan du blive snydt. Vores filosofi er derfor, at det er mest fair at sætte en lav pris fra starten af. Vi ønsker ganske enkelt ikke at være med til at pumpe priserne op til et kunstigt niveau. Vi forsøger i stedet at lave nogle fornuftige indkøb samt reducere vores omkostninger mest muligt, så det kan komme dig til gavn som kunde.

Lave priser er bestemt ikke alt

Vi indrømmer gerne, at du sikkert kan finde lavere priser på nogle af de produkter, vi forhandler hos Mundfrisk.dk.

Vi oplever især en stor konkurrence fra virksomheder, der målrettet opkøber restpartier eller gør brug af dropshipping. Dropshipping er en model, hvor detailhandleren ikke ønsker at have sit eget varelager, men i stedet opkøber varerne fra en ekstern leverandør. Varerne bliver opbevaret på et eksternt lager, hvorfra de også sendes af den eksterne leverandør. 

I begge tilfælde vil du opleve, at detailhandleren ikke har det store forhold til de enkelte produkter, og med dropshipping er det sågar ikke engang sikkert, at forhandleren selv har set varerne. Det skyldes, at de bliver bestilt og opbevaret hos eksterne leverandører – og aldrig er hjemme på eget lager.

Så hvordan kan man bevidne kvaliteten? Hvordan kan man svare på spørgsmål om de forskellige varer? Og hvem er det egentlig, man handler med?

Hos Mundfrisk.dk er vi altid klar til at yde support og give ærlig rådgivning om samtlige varer i vores produktsortiment – og alle varer findes på vores eget danske lager. Med personlige plejeprodukter er det netop ekstra vigtigt at kunne spørge ind til både fordele og ulemper, og du kan både nå os via mail og telefon. Så spørgsmålet er, om det er en sikkerhed, du gerne vil have med i købet, for lave priser er som bekendt ikke alt.

Mundfrisk.dk – et dansk koncept hele vejen igennem

Mundfrisk.dk er en dansk virksomhed med lager i Danmark. Du ved derfor altid, hvorfra vi sender dine varer, ligesom vi kan sende dem samme dag, som du bestiller. Vi har også mulighed for at sende reservedele til de forskellige produkter.
Samtidig har vi udelukkende danske medarbejdere i vores team, så du ikke skal bekymre dig om at kommunikere på engelsk eller andre sprog, når du kontakter vores kundeservice.

Det er desuden vigtigt for os at påpege, at vi følger alle danske regler, herunder købeloven. Vi har tilmed udvidet den lovpligtige 14 dages returret til 90 dage, så du har masser af tid til at overveje dit køb.

Så vi mener kort og godt, at vi hos Mundfrisk.dk kan give dig det bedste tilbud – både når det kommer til produktudvalg og kundeservice. Vi forsøger også efter bedste evne at være skarp på prisen, men vi kan ikke love dig, at vi altid er de billigste. Til gengæld giver vi dig en masse andre fordele med i købet.